Marcinkevičius




Vandens siurblių inovacijos ir naujovės – kaip pasirinkti tinkamiausią?

siurblysRinkoje parduodama nemažai skirtingų vandens siurblių. Tai gali būti giluminiai, fekaliniai, drenažiniai variantai. Žinoma, egzistuoja gerokai daugiau siurblių tipų. Renkantis tinkamą variantą svarbu išmanyti įrenginių panaudojimo galimybes. Be to, rinkoje nuolat atsiranda naujoviškų siurblių, pasižyminčių moderniais sprendimais. Visgi, didelėje pasiūloje nesunku pasiklysti, ypatingai tuomet, jeigu apie šiuos įrenginius beveik nenusimanote. Taigi – kaip pasirinkti tinkamą siurblį? Kokie variantai šiuo metu yra populiarūs? 

Vandens siurbliai su dažnio keitikliu

Vandens siurbliai su dažnio keitikliu (Pedrollo) yra puiki naujovė, naudinga dėl kelių priežasčių. Intuityviai valdomas keitiklis palaiko pastovų tiekiamo vandens slėgį, kontroliuoja hidraulinius ir elektrinius darbo parametrus bei apsaugo siurblį, prisitaiko prie visų vandentiekio sistemų tipų, sutaupo papildomos energijos. Taigi, kaip galite matyti, tai išties puikus pasirinkimas. 

Hidroforo siurblys

Hidroforo siurblys yra naudojamas autonominiam vandens tiekimui ir slėgio palaikymui gyvenamųjų namų vandentiekio sistemose. Šie įrenginiai itin vertinami dėl paprasto ir pigesnio montavimo. Kita vertus, kai kuriais atvejais jie skleidžia kiek didesnį triukšmą. Taigi, renkantis siurblį su hidroforu arba be, pravartu atsižvelgti į tai, kur šį naudosite. 

Giluminis siurblys

Giluminis vandens siurblys yra pasirenkamas ganėtinai dažnai ir pasižymi didele privalumų gausa. Tokį įrenginį lengva naudoti bei prižiūrėti, jis nekelia triukšmo. Giluminiai siurbliai taip pat pasižymi atsparumu korozijai ir nuotėkiui. Dėl sandarios konstrukcijos jų praktiškai neįmanoma pažeisti. Taigi, tai dar vienas puikus pasirinkimas, ieškantiems kokybiško vandens siurblio. 

Panardinamo tipo siurbliai

Panardinamo tipo siurbliai yra skirti vandens arba chemiškai neaktyvių skysčių pumpavimui. Labai dažnai šie pasitelkiami ir rankiniam sodų laistymui. Panardinamo tipo siurbliai gali būti naudojami lietaus nuotekų vandens pumpavimui, vandens tiekimui iš vandens bakų, santykinai gilių šulinių arba rezervuarų, irigacinių laistymo sistemų maitinimui. Taigi, tokio įrenginio panaudojimo galimybės yra itin plačios. Belieka jomis pasinaudoti. 

Žinoma, rinkoje egzistuoja ir daugiau įvairių vandens siurblių tipų. Kai kurie iš jų pasižymi tam tikromis naujovėmis bei moderniais sprendimais. Taigi, belieka ieškoti Jums tinkamo varianto. 

24-42c

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode