Parama dėkojame




Molėtų rajone vaikus vežęs autobusas susidūrė su vilkiku, yra nukentėjusių

avarijamoletuosePenktadienio rytą Molėtų rajono Rudilių kaime susidūrė vilkikas ir moksleivius vežęs autobusas, pranešama, kad yra nukentėjusių žmonių.

Bendrojo pagalbos centro duomenimis, avarija Rudilių kaimo Vadinėlio gatvėje įvyko 9.53 val. Susidūrus autobusui su sunkiasvoriu automobiliu, yra nukentėjusių žmonių.

Policijos departamento pirminiais duomenimis, įvykio metu nukentėjo keturi vaikai ir du suaugusieji.

Į įvykio vietą išsiųstos Molėtų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Utenos apskrities policijos atstovė Violeta Ginaitienė BNS nurodė, kad kelio Vilnius-Utena 68-ame kilometre su vilkiku susidūrė vaikus vežęs autobusas.

„Laukiame tikslios informacijos, ką tik kalbėjau su operatyvaus valdymo budėtojais, viskas tikslinama“, – sakė V. Ginaitienė.

Ji patikslino, kad autobuso vairuotojas, vežęs vaikus, ties Smėlinkoje esančia „Abromika“ degaline nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio vilkiko.

Sužeisti ir į gydymo įstaigą išvežti autobusu važiavę du mokytojai ir keturi vaikai, grėsmės jų gyvybei nėra. Autobusu važiavo 32 vaikai, trys mokytojai ir vairuotojas.

Policijos duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode